Nuffnang Ads

Tuesday, April 23, 2013

Patutkah saya tukar 'pandangan'?

Hari ni En. Suami ajak lunch date.  Macam orang mengantuk disorong bantal, of course la saya setuju.  So selalunya En. Suami kena tunggu kat main gate baru la saya terkedek-kedek (almost literally) datang.

Tapi memandang kan excited sangat nak keluar (sebab makanan kat cafe memang tak serasi ngan tekak time-time gaji ni) so saya ke main gate dulu.  Sambil tunggu tu saja la pandang-pandang sekeliling sebab selalunya time lalu main gate ni memang berdesuppp tinggal asap je...   Maklumla routine pagi nak berebut cari parking and nak kena thumb print attendance lagi.


So nampak la spot kat atas ni.... Haihhh cantik dan peaceful la pulak sedangkan dalam bangunan orang duk tarik-tarik rambut bersungguh-sungguh bekerja.

P.s: Bos, saya nak setup satu office kat depan ni boleh?  I need to change my perspective.

3 comments:

  1. Wahhhhh gaji sudah masukkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. dan sudah keluarrrrr :D

      Delete
  2. hehe ala-ala depan ayaq terjun eh....dengar desiran air .....huhu peaceeeee rasanya hehe.....
    So makan pa tadi?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...