Nuffnang Ads

Monday, August 26, 2013

Jangan ikut saya!!! Ke saya agent perisik terpilih? Uuuu...best tuh.

Dah cukup la mengadap benda ni kat office, kat rumah.  Takkan la nak kena ada setiap masa, setiap jejak langkah?

Nampak tak?

Nah close up.

Cuma saya kena cari kat mana screen/monitornya.  Atau pun kasut ni datang dengan cermin mata sebagai wireless monitor?

P.s:  Today is Monday.  Saya berjalan sebagai seorang perisik.  Mana James Bond nih, kena buat sesi suai kenal.  Shhh!
P.p.s:  Kedai yang jual ni kedai rahsia.  Ada dalam Spektrum Bandar Baru Ampang.

7 comments:

  1. interested....berapa harganya.......?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh?? 43 ringgit je muahaha

      Delete
  2. Hehe semakin kreatif tukang kasut sekarang ni

    ReplyDelete
  3. Hehe.. Ni kalau pijak pasir atau tempat basah mesti lagi semangat ni. Boleh meninggalkan jejak yang cantik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..terus pecah tembelang kerja undercover

      Delete
  4. cantik lak tapak kasut nie heheee

    ReplyDelete
  5. hehehe..pinjam kasut sebulan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...