Nuffnang Ads

Friday, March 27, 2015

Gedikss!

Haa... amacam cun tak layout baru?  Macam gedik tak?  Hahaha.. tak nak la gedik sangat, tapi nak bagi pleasant sikit pada mata... senang la nak memilih pins tu.  Kalau saya personally pun suka warna terang.

Pas tu kalau ada antara kawan-kawan yang selalu datang blog ni mesti perasan main page bukan lagi saya punya ramblings ni.  Tapi lebih pada Hijab Pins.  So tu pun kategori gediks gak tuh. Haha.. jenuh belajar ngan Google tau cam ner nak buat!  Berjaya jugak akhirnya.

So minggu ni minggu last sebelum GST (oppss!).  So ada yang berkunjung ke kedai-kedai sebab nak beli barang sebelum di charge 6%.  Kedai saya?  Alaa.. saya tak registered GST.  So saya tak akan charge 6%.

Tapi business saya sangat affected dengan currency exchange rate.  RM sekarang tak berapa strong, so bila import barang agak 'berat' juga la nak kuar modal.  Tapi so far boleh bertahan lagi.. Terpaksa la saya adjust sana-sini so quality barangan tetap sama.  Kalau tak de boleh tahan lagi tu, kemungkinan saya akan naikkan sedikiiiiit je harga nya. :)

So, ke mana hujung minggu ni??

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...